QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


ZMĚNA: Říjnový závod se pojede v Ostravě!

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 26.05.2015 | Zobrazeno: 1213×

ZMĚNA: Říjnový závod se pojede v Ostravě! V letošním kalendáři OffROAD Maratonu dochází ke změně, závod 17. října 2015 se pojede v Ostravě pod záštitou WINGS teamu. Vyzkoušíme si tak zbrusu novou trať, vyrovnáme počet závodů v Čechách a na Moravě a zažijeme jednu velkou Megaparty s dárkem pro všechny.



OffROAD Maraton WINGS Ostrava 2015 bude nabitý pestrými odměnami i programem. Ostatně zde jsou slova pořádajícího WINGS teamu, jež nám alespoň trochu osvětlí, co nás čeká. A aby vás text nezmátl – ano, závody proběhnou dle plánu. Motorky i čtyřkolky pojedou tři hodiny, s nimi starší junioři hodinu, děti i mladší junioři změří síly během 10 až 15 minut na jednodušší trati, která jim bude k dispozici po celý den, a auta absolvují pětihodinovku.

Vážení kamarádi, závodníci a fanoušci, po mnoha letech hledání jsme (až nyní) našli v Ostravě opět trať, kde se dají uspořádat závody, které odpovídají tradici maratonských klání. A protože WINGS team letos slaví 10 let závodění, požádali jsme Ondru Nachtigalla, ředitele seriálu OffROAD Maraton, o dodatečné zařazení ostravského závodu do kalendáře. Předposlední díl 17. října se tak místo v Janovicích pojede v Ostravě. Nezapomeňte si změnu zaznamenat do kalendáře!
Abyste třeba nelitovali daleké cesty na konec (nebo začátek?) republiky, nachystali jsme pro vás již tradičně spoustu zajímavostí. Čekají na vás vítězné věnce, opět nové netypické poháry, tradiční tiskárny pro vítěze a jako vždy v Ostravě spousta hodnotných cen pro prvních pět v každé kategorii a památný dárek pro všechny (!) účastníky.

A protože letos WINGS team slaví kulatých 10 let, budou závody pojaty jako Megaparty. V pátek 16. října se můžete těšit na povídání s fotkami i videi o „Dakaru“ – Intercontinental rally v Africe, o nádherném kontinentu i krásných černoškách. Večer vás o tom snad přesvědčí černošská striptérka. Do rána pak bude pokračovat diskotéka. Celý pátek poteče pivo zdarma a k zakousnutí pro všechny se bude rožnit prasátko! A protože je potřeba po divoké noci uklidnit žaludek, v sobotu ráno nabídneme zdarma kávu či čaj spolu s koláčky - a pro největší „pařany“ i polévku.

Vždy jsme se snažili v Ostravě nachystat hezké závody na pěkné trati. Pro úspěch uděláme vše stejně jako v minulých ročnících. Účastníci v letech 2008 až 2011 si jistě vzpomenou. Jednou svítilo sluníčko, jindy bylo bláto po kolena – to ovlivnit nemůžeme. Ale vždy fungoval týmový duch a závodníci spolu s diváky si odvezli jedinečné trofeje i zážitky. Trať bude rychlá, dlouhá a věříme, že i pro vás zajímavá. Spolu s týmem OffROAD Maratonu se na vás moc těšíme.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 3x

Články šampionátu Pozvánky

Poslední Cross Country

23.10.2018, Závody
Dovoluji si vás pozvat na poslední závod CROSSCOUNTRY této sezony. Závod se koná tradične v Sedlčanech mohou se zůčastni...

Nýrsko 2017 zvláštní ustanovení

16.10.2017, Závody
Last Adventure série zveřejnila zvláštní ustanovení, kde naleznete místo konání, GPS, čas tréninků, hlavní činovníky, ma...

Last Adventure závěr sezony 2017

11.10.2017, Závody
Last Adventure se přesouvá do Nýrska, kde se rozhodne o mistrech sezony - 2017. Závody budou probíhat v termínu od 27.-...


Nepřehlédněte

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.80s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce