QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Poslední fáze před IRkem

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Autor: Offroad Maraton | Zdroj: Rallycat.eu | Datum: 27.11.2014 | Zobrazeno: 2202×

Poslední fáze před IRkem Další ročník IR rallye už téměř klepe na dveře a teamy jsou v poslední fázi přípravy. Ostře sledovaný bude letos zejména Vype Racing Team, který za to vzal opravdu pořádně, postavil špičkové stroje a angažoval ty nejlepší jezdce, které mohl ve startovním poli najít.


Kapitoly článku

  1. Poslední fáze před IRkem
  2. Kompletní fotogalerie

Dušan Randýsek:

Za volant SidexSide Wild Cat EVO totiž usedne Dušan Randýsek, který kromě toho, že se v minulosti účastnil Dakarské soutěže po boku s Davidem Pabiškou má na svém kontě ještě mnoho dalších zvučných titulů světové úrovně.

Cíl je jasný. Promluvit do bojů o přední umístění:

Jak můžete vidět na fotografiích, jezdec právě školí nového mechanika v týmu - Václava Hucla. Proběhlo první seznámení členů týmu, seznámení se strojem, ale také proběhla první výměna názorů ohledně logistiky.

Testujeme závoděním:

Wild Cat EVO prošel zásadními modifikacemi, které vychází z předešlých závodních úspěchů, ale také neúspěchů. Ještě, než se speciál rozebral do posledního šroubku, se Dušan zúčastnil společného testování ve Slovenské Senici s týmem Buggyra Racing, která testovala Kolomého tisícikoňového Fat Boye. Rally#Cat zde byl testovat poslední úpravy na variátoru Arctic Catu před Intercontinental Rally 2015.
S Buggyrou je dobrá spolupráce, jsou to profíci – hodně se testovalo ale i příjemně po večerech povídalo, a snad se jednou společně potkáme na Dakaru v Argentině – a to ne jen na laně.. :)“, dodal Randýsek.

Kapitoly článku

  1. Poslední fáze před IRkem
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Články šampionátu Dálkové Rally

Ocenění sportovců DUKLY

16.10.2018, Závody
Do slavnostní síně národního památníku na pražském Vítkově mířila v pátek hvězdná plejáda nejlepších českých sportovců v...

"Ollie" Roučková – první Češka, která absolvovala Dakar na čtyřkolce

04.04.2018, Závody
V rámci pražské a brněnské výstavy mohli návštěvníci po celou dobu potkat členy týmu Moto Racing Group (MRG), kt...

Dakarská startovní čísla

08.11.2017, Závody
Dakarští jezdci mají svá startovní číslo. Včerejším dnem Dakar odtajnil startovní čísla jednotlivých jezdců z moto i qua...


Nepřehlédněte

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.70s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce