QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Maverick X3 Xrs na Intercontinental Rally 2017

Text: Ollie Roučková | Foto: Intercontinental Rally | Datum: 26.01.2017 | Zobrazeno: 5295×

Maverick X3 Xrs na Intercontinental Rally 2017 Intercontinental Rally 2017 již odstartovala a na startu tak stojí kromě matadora Dušana Randýska s Wildcatem, také Maverick X3 Xrs, který se jako vůbec první kus objevil v ČR. Posádku můžete sledovat se startovním číslem 222.



Intercontinental Rally 2017 již odstartovala a na startu tak stojí kromě matadora Dušana Randýska s Wildcatem, také Maverick X3 Xrs, který se jako vůbec první kus objevil v ČR. Posádku můžete sledovat se startovním číslem 222.


  • Dušan Randýsek komentoval dění po přejímkách takto " Máme po přejímkách! Náš sportovní Veterán testován už snad všech soutěžích a prošel bez problémů! Teď jen musíme vymyslet taktiku, jak pozávodit úplně nového Canama. Startujeme zítra ráno krátkou etapou, pak přeprava do Afriky, v úterý na plno už na jiném kontinentu."

Kromě dvou SidexSide máme ve startovní listině další ČR posádky mezi motorkama tomu je například Lukáš Černý, v autech obhájci loňského zlata Speed Company a nesmíme opomenout ani početný Wings team.


Druhou etapu kluci z Wings teamu okomentovali: " Druhá (první ostrá) etapa za námi. Já ji hodnotím jako jednu z nejtěžších co jsem jel. Včerejší kemp jsme zvládli ještě kolem nuly, dnes ráno jsme měli v pouštním kempu zamrzlou vodu. Všichni jsme v pohodě, některá auta mají menší či větší problémy, ale všichni pokračujeme dál. Už nám zbývá pouze 5400 km do cíle."

Kompletní reporty z jednotlivých etap naleznete ZDE


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Články šampionátu Dálkové Rally

Ocenění sportovců DUKLY

16.10.2018, Závody
Do slavnostní síně národního památníku na pražském Vítkově mířila v pátek hvězdná plejáda nejlepších českých sportovců v...

"Ollie" Roučková – první Češka, která absolvovala Dakar na čtyřkolce

04.04.2018, Závody
V rámci pražské a brněnské výstavy mohli návštěvníci po celou dobu potkat členy týmu Moto Racing Group (MRG), kt...

Dakarská startovní čísla

08.11.2017, Závody
Dakarští jezdci mají svá startovní číslo. Včerejším dnem Dakar odtajnil startovní čísla jednotlivých jezdců z moto i qua...


Nepřehlédněte

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.25s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce