QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Dakar si vyžádal další daň

Text: Ollie Roučková | Foto: Dušan Randýsek | Datum: 15.01.2016 | Zobrazeno: 1811×

Dakar si vyžádal další daň Máme pro vás další smutnou zprávu, díky neopravitelné poruše motoru musel odstoupit další ČR tým. Rally Cat tým v čele s Dušanem Randýskem a navigátorem Rosťou Plným, odstupuje z desáté etapy Dakarské Rally.



Takto nám charakterizoval desátou etapu Barth racing team: Duny Fiambala se staly jednou z rozhodujících etap Dakaru. V letošním roce, charakterizují srdce nejkritičtější sekvence rallye, kdy řidiči a jejich vozidla museli prokázat své schopnosti pro extrémní vytrvalost. Kromě toho, denní etapa představovala nejdelší dunový úsek ve sdílené historii Dakaru a Fiambaly, po většinu času mimo sjízdné cesty.
A bohužel si vybrala daň v další posádce z ČR, kdy se kluci sice dostali do cíle etapy, ale jejich porucha na motoru nebyla opravitelná, a i když na motoru pracovali po celou noc, nepodařilo se jim opravit motor a tím se vrátit zpátky do hry.
Dušan Randýsek: "Všechny vás zdravíme. Bohužel musíme oznámit, že už nejsme ve hře.. Středeční 10.etapu jsme dojeli, byli klasifikováni,ale nepodařilo se nám dorazit na start dalšího dne pro poruchu motoru. Tím pádem jsme museli odstoupit. I tak považuji účinkování na Dakaru za úspěch a děkuji všem partnerům a každému, kdo nám fandil a podporoval. Také bych chtěl tímto poděkovat Rosťovi Plnému, že se nebál do toho se mnou jít, je výborný pilot, navigátor a parťák do nepohody! Díky Rosťo! D."


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Články šampionátu Dálkové Rally

Ocenění sportovců DUKLY

16.10.2018, Závody
Do slavnostní síně národního památníku na pražském Vítkově mířila v pátek hvězdná plejáda nejlepších českých sportovců v...

"Ollie" Roučková – první Češka, která absolvovala Dakar na čtyřkolce

04.04.2018, Závody
V rámci pražské a brněnské výstavy mohli návštěvníci po celou dobu potkat členy týmu Moto Racing Group (MRG), kt...

Dakarská startovní čísla

08.11.2017, Závody
Dakarští jezdci mají svá startovní číslo. Včerejším dnem Dakar odtajnil startovní čísla jednotlivých jezdců z moto i qua...


Nepřehlédněte



English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.69s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce