QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


ATV TRIAL CUP 4 a 5 závod Žatec 2014

Text: Ollie Roučková | Zdroj: ATV Trial | Datum: 20.10.2014 | Zobrazeno: 6124×

ATV TRIAL CUP 4 a 5 závod Žatec 2014 O víkendu jsme vstoupili do druhé poloviny letošního ročníku ATVTRIALCUPU. Jelo se v Bezděkově u Žatce, areál nám zapůjčila firma Klemo Míry Kalbače. Jelikož se minulý závod nejel pro špatné počasí, tak jsme spojili dva závody v jednom víkendu. Jelo se tedy v sobotu i v neděli. Myslím si, že tento nápad přinesl opravdu hodně zajímavých okamžiků, a to jak na samotných tratích, tak i mimo tratě.


Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Kompletní fotogalerie

Například večer posezením u otevřeného ohně, stále častějšímu postávání u výdejního okénka a v neposlední řadě třeba zorganizovaným nočním závodem, kde zúčastnění jezdci jezdili brankami osvětlenými svítícími tyčinkami a atmosféra tleskajících diváků jen potrhla neskutečný adrenalinový zážitek řvoucích strojů v černočerné tmě. K zpestření celého víkendu nám pomohla i kapela „Hlahol“, možnost nechat si poupravit obličej od velmi šikovné slečny a určitě výborná atmosféra po celé klání. A teď už k samotným závodům.
Tratě v Žatci patří bezpochyby k jedním z nejtěžších a tak to také celé vypadalo. Je zde možné namotat tratě bahnité, zamotané a hlavně s extrémními výjezdy a sjezdy. Což jsme samozřejmě využili. Z fotek myslím je vidět, že bylo na co koukat. Měli jsme zde i regionální televizi, která nám připravila hezký spot, na který se určitě podívejte. (viz. níže) Chtěl bych jen upozornit, že ačkoli byl tento víkend doprovázen větším množstvím pádů, tak se nikomu nic nestalo a vše dopadlo dobře.
Odřené čtyřkolky k tomuto sportu patří. Pořadí jezdců po víkendovém 4tém a 5tém závodě ATVTRIALCUPU
Závod č. 4 (sobota) ATV QUAD
1. místo
– Michal Vágner
1. místo – Saar Rat
2. místo – Michal Míček
2. místo – Lubomír Otoupalík
3. místo – Pavel Saska
3.. místo – Matyáš Hošek
4. místo – Lubomír Stejskal
4 .místo – Offer Dahan
Závod č. 5 (neděle) ATV QUAD
1. místo – Michal Míček
1. místo – Saar Rat
2. místo – Petr Kotrč
2. místo – Lubomír Otoupalík
3. místo – Pavel Saska
3. místo – Matyáš Hošek
4. místo – Miloš Dvořák
4. místo – Offer Dahan
Chtěl bych hlavně poděkovat sponzorům, kteří nám tentokrát hodně pomohli, a tím se povedlo vytvořit dozajista jeden z nejzajímavějších závodů doposud v historii našich závodů.
Pevně věřím, že se do Žatce v příštím roce vrátíme a vymyslíme minimálně podobně zajímavé ježdění, jako tento víkend. Děkuji tedy hlavně firmě Klemo s.r.o. a společnosti Journeyman CZ a mnoha dalším.
  • Za celý team ATV TRIAL CUPU děkuji Charlie

Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Články šampionátu MČR ATV Trial

ATV Trial Cup Kladno od Matesa

29.04.2014, Závody
Tak nám to začalo! Nikdo z nás nemohl dospat a všichni fandi a trialoví nadšenci se nemohli dočkat prvního závodů v sezó...

ATV TRIAL CUP, 1. závod - KLADNO

14.04.2014, Závody
Atv Trial Cup nám odstartoval touto sobotou další sezónu trialových závodů v ČR. První závod se jel na kladenské haldě D...

Změny v ATV Trial Cup 2014

15.01.2014, Závody
Champion je ten jezdec, který má v součtu nejnižší počet trestných bodů napříč oběma skupinami A a B při odjetí min. 5 z...


Nepřehlédněte

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.87s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce