QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Nový dealer Polaris v Českých Budějovicích

Text: TZ | Foto: TZ | Datum: 31.01.2014 | Zobrazeno: 3924×

Nový dealer Polaris v Českých Budějovicích V jihočeské metropoli zahájil provoz nový autorizovaný dealer strojů značky Polaris. Firma G4R se specializuje na prodej sportovních i užitkových čtyřkolek, Side x Side, dětských čtyřkolek, příslušenství pro jezdce a dalších nezbytností pro čtyřkolkáře. Na místě nechybí ani autorizovaný servis.


Firma G4R s.r.o. je svým zaměřením specializovaný distributor, prodejce, záruční i pozáruční servis značkových čtyřkolek , příslušenství a doplňků. V její nabídce najdete kompletní nabídku užitkových, sportovních, UTV, side-by-side strojů, ale i dětských čtyřkolek, které využijete jak pro adrenalinovou zábavu, tak vám budou i dobrým pomocníkem při práci.
V sortimentu nechybí ani potřeby pro jezdce jako jsou helmy, brýle, chrániče, oblečení, boty, ale i outdoorové navigace či sportovní kamery a další doplňky.
Svým zákazníkům je firma stabilním a korektním partnerem, který vám navrhne nejlepší řešení podle vašich potřeb a doporučí vám nejvhodnější stroj včetně příslušenství pro uspokojení vašich očekávání.
Kde jinde vám poradí lépe, než tam, kde na nabízených strojích aktivně jezdí sami…
Pokud vám nevyhovuje provozní doba, neváhejte kontaktovat personál. Po dohodě je možné prodejnu navštívit kdykoliv, včetně víkendů a svátků.

Shop


Doporučíme a nabídneme vám váš nový stroj (čtyřkolku, UTV, S-b-S) přesně podle vašich požadavků tak, aby splňoval vaše představy a požadavky jak pro zpříjemnění vašeho volného času tak i pro usnadnění pracovního nasazení v těch nejtěžších podmínkách. Váš stroj vybavíme pracovními doplňky jako boxy, tašky, navijáky, radlice na sníh, přívěsné vozíky, zimní doplňky, rámy,…atd.
Sportovní doplňky jako jsou výfuky, řídící jednotky, podvozky, plasty, nášlapy, atd. U nás můžete
zakoupit i náhradní díly, pneu a disky, baterie, svíčky, řetězy, oleje a maziva, atd.

Wear

Oblékneme vás do kvalitního oblečení, které nejen hezky vypadá, má styl, ale vždy je vyrobené
z funkčních materiálů, které se nosí se streetovou lehkostí, ať se jedná o nespoutaný a nepřehlédnutelný design až po zcela nenápadný styl. U nás si vyberete ze širokého sortimentu moto oblečení i oblečení pro volný čas a módní doplňky.

Clinic

Vlastní servisní zázemí nám zaručuje vysokou flexibilitu a individuální přístup. Zajišťujeme předprodejní, záruční i pozáruční servis včetně tuningu. Jsme autorizovaným servisem POLARIS a smluvním servisem dalších výrobců čtyřkolek.
Break Down Servis – jsme vám k dispozici 24h denně 365 dní v roce
Pick Up Servis – vaši 4kolku si vyzvedneme u vás doma, odvezeme, provedeme servis a odvezeme vám ji zpět

Academy

Ježdění na vašem stroji si můžete opravdu užít, jen když svůj stroj perfektně zvládnete. Proto jsme pro vás připravili tréninkové jízdy, na kterých své schopnosti zdokonalíte.
Tréninky máme pro všechny, jak pro úplné začátečníky, kteří nemají vůbec žádné zkušenosti s jízdou na 4kolce, tak i pro adventure jezdce, co se chtějí pohybovat v náročnějším terénu. Naučíme vás běžnou údržbu a jak opravovat drobné závady na cestách. Naučíme vás, jak se pohybovat v terénu a jak ovládat GPS navigaci popř. jak se postarat o zraněného kamaráda.

Adventure

Připravíme pro vás jedinečné zážitky při dobrodružné jízdě terénem v rámci našich off-roadových výprav a expedicí. Tento typ expedicí připravíme pro zákazníky, kteří mají vlastní čtyřkolky a chtějí si ji vyzkoušet v náročnějším terénu. Zajistíme vám logistiku, ubytování, stravu, ale i průvodce. Vše dle individuálních požadavků.

Kontakty

G4R s.r.o.
Milady Horákové 1437
370 05 České Budějovice
+420 605 442 422
info@g4r.cz 
www.g4r.cz

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Další články sekce Polaris

Polaris roste

11.03.2015, Články
Po rozšíření koncernu o motocyklovou značku Victory, a znovuoživení legendárního Indiana, je nejnovějším Polarisím přírů...

Polaris opět posiluje

19.01.2015, Články
Polaris zveřejnil své plány na vybudování nového výrobního zařízení v Alabamě, které poskytne dodatečné kapacity a flexi...

Rozšířená nabídka

10.11.2014, Články
Polaris Industries Inc., přední výrobce terénních vozidel, uvedl do nabídky tři další off-road vozidla: Ranger CREW® 900...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.26s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce