QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Čelní vyhřívané plexi LS2

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 01.02.2016 | Zobrazeno: 2469×

Čelní vyhřívané plexi LS2 Čelní vyhřívané plexi LS2, je vhodné pro zimní jízdu při nízkých teplotách a ve sněhu. Dvojité plexi se vzduchovou mezerou účinně zabraňuje zamlžování a ulpívání sněhu na povrchu.



Snadná montáž bez použití nářadí. Čelní vyhřívané plexi je vhodné pro zimní jízdu při nízkých teplotách a ve sněhu. Dvojité plexi se vzduchovou mezerou účinně zabraňuje zamlžování a ulpívání sněhu na povrchu. Snadná montáž bez použití nářadí. Včetně kabeláže.


Cena: 3 099 Kč včetně DPH

Informace o materiálech:

Materiály skořepin LS2
Skořepiny přileb LS2 se vyrábějí buď vstřikováním z vysoce kvalitních plastů (nejčastěji z polykarbonátu) nebo laminováním ze skelných vláken (fiberglas) anebo z karbonu a kevlaru. Bezpečnostní přilby jsou konstruované tak, aby co nejlépe ochránily to nejcennější co máte - vaší hlavu. Helma ovšem zároveň nesmí být příliš těžká, proto jsou přilby vždy konstruované tak, že mohou vydržet pouze jeden velký náraz a po něm se musí co nejdříve vyměnit za novou. Při silném nárazu se totiž natolik změní strukturální vlastnosti skořepiny v místě nárazu, že taková přilba má potom pouze zlomek své původní pevnosti a tedy bezpečnosti. Pokud jste s vaší přilbou havarovali, vyměňte jí co nejdříve za novou. Máte-li pochybnosti, poraďte se s vaším prodejcem. Ze stejného důvodu je také důležité upřednostňovat novou helmu před helmou z druhé ruky, protože nikdy nevíte, co všechno má taková helma za sebou a tudíž jak bezpečně vás ochrání, když to budete nejvíc potřebovat.

HTTP skořepiny
Firma LS2 vyrábí své polykarbonátové přilby speciální patentovanou technologii vstřikování HPTT (vysokotlaké termoplastické vstřikování). Při ní se plast vstřikuje pod extrémně vysokým tlakem a vykazuje tak lepší mechanické vlastnosti. Přilby LS2 jsou díky technologii HTTP velmi bezpečné a přesto vycházejí cenově velice příznivě.

KPA - Kinetic Polymer Alloy

Od roku 2015 vyrábí firma LS2 své přilby z nového, firmou LS2 vyvinutého a patentovaného hi-tech kompozitního materiálu KPA (Kinetic Polymer Alloy). Tento materiál svými vlastnostmi soupeří i s daleko dražšími high-endovými kompozity, přilby z materiálu KPA se vyznačují velmi nízkou hmotností, vysokou odolností proti průrazu a vysoce účinnou absorpcí energie nárazu.

Skelný laminát
Přilby ze skelného laminátu jsou přilby vyšší cenové kategorie, ale také stojí výše na stupnici kvality a bezpečnosti. Skelný laminát je vysoce kvalitní a zároveň lehký materiál používaný pro konstrukci skeletů helem. Skelný laminát používaný firmou LS2 je kompozit ze skelných vláken a speciální pryskyřice, který se vyznačuje velkou pevností, odolností vůči nárazu, nízkou hmotností a dobrými mechanickými vlastnostmi. Skořepiny laminátových přileb LS32 se ručně laminují do kovových forem, čímž se vytváří pevná a lehká konstrukce s vysokou schopností absorbovat energii nárazu.

Karbon a kevlar
Přilby nejvyšší třídy jsou vyrobené z uhlíkových nebo aramidových vláken (kevlaru). Tyto přilby jsou nejkvalitnější, nejlehčí a nejbezpečnější, ale také nejdražší a nejexkluzivnější. Zaručují nejvyšší ochranu při zachování nízké hmotnosti a proto jsou oblíbenou volbou movitých zákazníků a závodníků. Uhlíkové kompozity byly původně vyvinuté pro kosmický program jako materiál s nejlepším poměrem pevnosti a hmotnosti. Uhlíková vlákna jsou daleko tužší než vlákna skelná, uhlíkový kompozit má také výrazně vyšší schopnost absorpce energie. Proto karbonové helmy snadněji odolají větším nárazům než helmy laminátové.

Interiéry LS2
Všechny námi prodávané helmy jsou vybavené kvalitními komfortními antialergickými vyjímatelnými a pratelnými interiéry. Při jízdě na silnici a zejména v terénu je přilba vystavená působení prachu, bláta, vlhkosti a hlavně potu, takže možnost čas od času vyjmout interiér z helmy a vyprat jej je přímo neocenitelná.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce LS2

Yonny Hernandéz a LS2 v českých národních barvách

21.08.2016, Články
Pilot MotoGP Yonny Hernandéz pojede v Brně s přilbou LS2 v českých národních barvách. Speciální barvy a speciální design...

Nové přilby LS2 pro rok 2016

05.03.2016, Články
Firma LS2 si i pro letošní rok připravila takovou smršť nových modelů, že inovativnost téhle evropské značky se zdá být ...

LS2 helmy Arrow - Yonny Hernandez

13.08.2015, Články
Nově skladem tri-kompozitní přilba v designu jezdce MotoGP Yonnyho Hernandeze. Aerodynamická skořepina z hi-tech kompoz...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.36s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce