QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


První plesání

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 25.01.2016 | Zobrazeno: 5430×

První plesání Akce pořádaná CBQT se konala v prostorách hostinci na návsi v obci Pátek. Prostorný parket, divadlové podium dodávaly akci už ze začátku Rockový nádech. Program byl naplánován od 20.00 a již chvilku po 20. hodině se ujal mikrofonu Břéťa, který zahájil historicky první čtyřkolkářský rockový ples pořádaný klubem CBQT.


Kapitoly článku

  1. Ples
  2. Kompletní fotogalerie

„Ženy se staly ženami a muži gangstery“

A když už pařit do rána, tak s grácií. Velmi osobité pojetí Rockového plesu pojal Quadpoint team, který na akci dorazil ve stylu 30 let. Čímž vyvolali velké ovace a údiv všech zúčastněných.

Začínáme!

Nejdříve přišla na řadu skupina Řemen se svou akustickou formací. Ta se ale díky špatnému zvuku nesetkala s úspěchem. Poté – těsně před 21. hodinou – přišla na řadu tombola, ta vyvolala u přítomných doslova nákupní horečku a ve stylu 30. let to vypadalo, že nás gangsteři od Quadpoint týmu ani nepustí k nákupu lístků. Naštěstí pořadatelé nákupní šílenství ukočírovali, a lístky zbyly na všechny zúčastněné ba naopak se ke konci večera ještě doprodávaly. Tombola byla opravdu bohatá, za desetikorunový vklad jste si mohli vylosovat hodnotné ceny: LS2 helmy, dárkové poukazy Journeyman, kšiltovky Journeyman, Maxima maziva, knihy o vaření, ODI gripy, knihy o jízdě na čtyřkolce, boxy plné Tvaroháčků, Nutely, dárkové poukazy na obilí, stickerky, klíčenky, propisky, notesy, kalendáře, plyšáky, dárkové poukazy do nákupních center, slevové kupony na maziva a jiné….
Kapela Řemen jako by po tombole chytla druhý dech, na pódiu to opravdu rozjeli a Luční jezdci ukázali, jak se vlnit na parketě. Netrvalo dlouho strhli, k sobě další návštěvníky, a během mžiku byl parket plný.

Hlavní Losování o helmu Oneal:

Půlnoc odbila, další losování bylo v pořadí, tentokrát se nejednalo o tombolu, ale o hlavní výhru. Tentokrát se losovalo 14 účastníků plesu, kteří se posléze rozdělili do dvou družstev. Obě družstva nastoupila proti sobě v přetahování lana. Poté se sedm výherců utkalo v obíhačce okolo židlí, kde si velmi svérázným způsobem šel pro vítězství Bahňák, který nakonec podlehl blondýnce, která poslední židli prostě neopustila. Gangsteři se nedržli zpátky, všechno dění komentovali v "Al Capone stylu".
Plesalo se až do rána, kdy se k večernímu rejdění připojili i samotní číšníci, kteří parketem doslova tančili.
První rockový ples se vyvedl, nyní se můžeme těšit na druhé dějství, které by se mohlo těšit větší návštěvnické účasti. A myslím si, že nejen já jsem zvědavá s čím přijde Quadpoint tým, protože 30. léta se jim opravdu vyvedla. Velké poděkování patří celému CBQT teamu, kteří plesání zvládli velkolepě!

Kapitoly článku

  1. Ples
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.00 Známkováno: 5x

Další články

Houdkovice lámaly rekordy

10.07.2017, Reportáže
Houdkovická výstava zavedla čtyři tisícovky návštěvníků rovnou do motoristického sedmého nebe. A že výstavy v Houdkovicí...

Jízda s pašíkem 2016

07.01.2017, Reportáže
V některých koutech republiky přišel konec roku dříve než bývá zvykem. V případě čtyřkolkářů to bylo už 17. prosince v B...

Mošna rozhodně neloví Pokémony

16.09.2016, Reportáže
Do každého vystoupení hází nové tríčky, každá akce je jiná. A nejen právě proto se s Richardem setkáváme na nejrůznějšíc...


Nepřehlédněte

Kalendář akcí

  Duben 2024  
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:8.90s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce